1. HRL SJEVER Točno u podne rukometaši Viro Virovitice sezonu zaključili visokim porazom u Zagrebu

Posljednju ovosezonsku utakmicu u 1. hrvatskoj ligi Sjever rukometaši Viro Virovitice odigrali su u zagrebačkoj sportskoj dvorani XV. Gimnazije s Maksimir Pastelom u, za seniorski rukomet, pomalo neuobičajeno vrijeme. Susret je počeo točno u podne. Termin sigurno nije odgovarao gostujućoj momčadi pa je ona na kraju poražena 40:22.

Prvih šest minuta rukometaši Viro Virovitice bili su u prednosti, ali u sedmoj minuti momčad Maksimir Pastele preuzima kontrolu utakmice i rezultata. Na odmor se odlazi s pet zgoditaka prednosti za Pastelu (17:12). U drugom dijelu ta se prednost povećava do konačnih +18 (40:22), što je bila i najveća razlika na toj utakmici.

Najefikasniji u virovitičkim redovima bili su Mateo Brašnić Ferreira s pet i Mateo Drinovac s četiri zgoditka. Virovitičani su ligašku sezonu završili na 13. mjestu na tablici sa sedam osvojenih bodova. Po svoj prilici i u idućoj sezoni zadržat će status prvoligaša.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Karlo Starčević, Antonio Pavić, Vladimir Flanjak 3, Tim Čevelak 3, Hrvoje Vašarević 1, Dominik Arsić, Mateo Brašnić Ferreira 5 (1), Ivan Vrbančić 1, Deni Vilček, Dominik Sabo, Mateo Drinovac 4, Matko Crljenić 3, Toni Smutni i Dubravko Benko 2. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content