Dan Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica, najučenicom proglašena Ana Nater

U srijedu, 2. lipnja, započelo je obilježavanje Dana škole OŠ Vladimir Nazor Virovitica. Priredbom u užem krugu učenika i učitelja simbolično je obilježen ovaj svečani dan. Najuspješnijim učenicima koji su ostvarili najbolje rezultate na županijskim i državnim natjecanjima uručene su nagrade, a nagrađeni su i njihovi mentori i jubilarci. Iako nije bilo moguće organizirati program na kakav su učenici i roditelji navikli, odano je priznanje najzaslužnijima.

195346902 254043046513718 7661942479409884223 n
OŠ V. Nazor

Učenica Ana Nater proglašena je najučenicom škole što je postigla svojim marljivim radom i sudjelovanjem na mnogim ekipnim i pojedinačnim natjecanjima. Priredbu je uveličala i Julija Tomljanović glazbenom točkom. Kako su učenici i roditelji ove škole navikli na bogat program prilikom obilježavanja Dana škole, a takve priredbe trenutno nisu moguće, Nazorovci su odlučili doskočiti tom problemu i napraviti virtualnu priredbu.

Veliku galeriju fotografija i virtualnu priredbu OŠ Vladimir Nazor Virovitica možete pogledati na njihovoj Facebook stranici.

(www.icv.hr, vđj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content