Ivan Dečak i Massimo dobili Porin za “Pjesmu godine” sa skladbom “Mali krug velikih ljudi”

Frontman grupe Vatra Ivan Dečak i Massimo po dobrome će pamtiti 5. lipnja 2021. godine i 28. dodjelu glazbene nagrade Porin koja je održana na Prisavlju. Skladba “Mali krug velikih ljudi” autora Ivana Dečaka u izvedbi Massima dobila je Porin za – Pjesmu godine.

– Porin je definitivno svečanost glazbenika i struke. Već samim time što si nominiran, znaš da ćeš prisustvovati nečemu velikom. Ivan Dečak posvetio je ovo priznanje svojoj obitelji, to činim i ja, ali posvećujem ga i svim medicinskim radnicima koji su dali sve od sebe da nas čim više ostane na planetu Zemlji. Ostanimo zdravi i dočekajmo takvi i sljedeći Porin – istaknuo je Massimo.

Uz Massima i Dečaka u konkurenciji su bili pjesma “Hej, sanjalice” grupe Elemental koju autorski potpisuju Konrad Lovrenčić, Mirela Priselac, Luka Tralić, Ivan Vodopijec, Davor Zanoški i Erol Zejnilović, pjesma “Ne daj na nas” autora Aljoše Šerića u izvedbi Pavel feat. Tedi Spalato, pjesma “Puna memorija” koju potpisuje i izvodi Vanna te pjesma “Rođen za suze” koju potpisuje Goran Bare, a izvode Goran Bare & Majke. (www.vpz.hr, www.jutarnji.hr, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content