Iza mlade momčadi U-11 NK “Borove” još je jedna uspješna sezona: Iako su kratko na okupu, već su postali prava “klapa”

Borova, mjesto nedaleko općinskog središta Suhopolja, djelom je oslonjeno na obronke Bilogore, a mještani se najviše okupljaju oko nogometnog kluba koji posljednje dvije sezone igra u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

Uz seniorsku momčad već nekoliko sezona djeluje ekipa U-11 koja se također natječe u županijskom rangu natjecanja. Prošlih sezona igrala je ligu U-9, a od ove se uključila u natjecanje lige U-11. U ekipi ne igraju samo oni koji su iz Borove, već ekipu popunjavaju dječaci i djevojčice iz okolnih naselja, Pčelića, Suhopolja i Rezovca.

Ove sezone mlada ekipa Borove prvenstvo je završila na trećem mjestu, imala je četiri pobjede i osam poraza što im je bilo dovoljno za 12 osvojenih bodova.

IMG 0154 Custom

Mladi nogometaši Borove su već prava klapa.

– Volim igrati u napadu, a uzor mi je brazilski igrač Neymar. Treninzi su nam zanimljivi i uvijek naučimo nešto novo – rekao nam je osmogodišnji Dorian koji je ujedno i kapetan ekipe.

Godinu dana stariji Adrian uz nogomet se bavi plivanjem i krav magom.

– Volim trenirati i igrati, a još više pobjeđivati. Lijepo je što mi dječaci zajednički igramo s djevojčicama – dometnuo je Adrian.

– Treniram već pet godina, a želim igrati poput Cristiana Ronalda. Trener je dobar prema nama, ali kad ga naljutimo i puno pričamo na treningu, onda za kaznu trčimo i ne igramo nogomet na kraju treninga – zaključio jedan jedanaestogodišnji Nikola.

Ekipu već pet godina vodi nekadašnji igrač Danijel Razum koji je izuzetno ponosan  na svoje buduće nogometne zvijezde od kojih očekuje da svake godine budu još bolji.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content