KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA Za predsjednika Vijeća Općine Crnac izabran Tomislav Bošnjak

U mjesnom domu u Crncu održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Crnac. Jednoglasnom odlukom na početku je potvrđen saziv Vijeća, a potom su vijećnici položili i prisegu. Na prijedlog Kluba vijećnika HDZ-a koji je dobio najveći broj mandata, za predsjednika Vijeća jednoglasno je izabran Tomislav Bošnjak (HDZ) dok je za potpredsjednicu izabrana Marija Čunko Fridl (HDZ).

-Dogodili su neki odlični zaokreti u općinskom odboru HDZ-a i sastavu Vijeća, naime načelnik Mato Damjan svesrdno je podržao mlade ljude koji su željni rada, puni energije i evo vjerujem na krilima te mladosti uz nužno iskustvo našeg načelnika, kako ćemo puno napraviti za našu općinu. Isto tako vjerujem u jedan častan, pošten, konstruktivan i produktivan rad svih vijećnika. Kao predsjednik Vijeća, a nadam se isto tako i svi članovi maksimalno ću podržati svaki dobar projekt Općine i truditi se svojim idejama još više pomoći Općini da zajedno osiguramo što bolji i normalniji život našim sumještanima. Naš zalog su svi dosadašnji općinski projekti, dugogodišnji uspješan rad našeg načelnika Mate Damjana i evo, ova mlada ekipa već od sutra kreće s napornim i marljivim radom – rekao je novi predsjednik Vijeća Tomislav Bošnjak.

Tomislav Bosnjak novi predsjednik Vijeca Crnac

Načelnik Mato Damjan iznimno je zadovoljan što su se mladi priključili te imaju želju i volju raditi za dobrobit općine.

-Ono što je važno reći, od bivšeg saziva samo su tri vijećnika ostala u ovom sazivu, sve ostalo su novi, mladi ljudi koji su prepuni ideja, želje i znanja kako bi pomogli našoj općini da se nastavi razvijati u dobrom smjeru u cilju sigurnog i ugodnijeg života naših sumještana – rekao je načelnik Damjan.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content