DINAMO IZ JOSIPOVA ZAPOČEO S PRIPREMAMA Tomislav Kolar preuzeo trenersku poziciju, a uz nova pojačanja traži se što bolji plasman

Pod dirigentskom palicom novog trenera Tomislava Kolara igrači NK Dinama Josipovo u nedjelju su započeli s pripremama.  

Županijskog drugoligaša napustilo je nekoliko igrača, ali su odmah krenuli u potragu za njihov nadomjestak, i to uspješno. Tako su u klub došli Josip Štefanović, Zlatko Karafa, Matija Mikić i Filip Marić iz sopjanskog Podravca, Mateo Dokić došao je iz Croatie Frankfurt, Gabrijel Jaković iz Voćina, te Vedran Gabud iz Nove Šarovke.  

 – Ovo nam je bilo prvo okupljanje prije nove nogometne sezone i početak priprema. U novu sezonu ulazimo s novim trenerom Tomislavom Kolarom i nekim novim igračima s ciljem što boljeg mjesta na tablici. Igračima koji su napustili klub želim puno sreće u novim sredinama, a našim dečkima uspješnu sezonu s dobrim rezultatima i bez ozljeda- rekao je predsjednik NK Dinamo Josipovo Dinko Brezec.

Igrači josipovačkog Dinama konačno će u nogometnoj sezoni 2021./2022. dobiti vlastite svlačionice, ogradu oko igrališta, te ostalu potrebnu infrastrukturu. Projekt izgradnje svlačionica i infrastrukture financirala je Općine Sopje. 

(www.icv.hr, adf, foto: D. Brezec)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content