FOTO Ekipa OPG Krapac nakon penala do titule na noćnom malonogometnom turniru u Vukosavljevici

Nogometni kub Mladost na svom terenu u Vukosavljevici organizirao je noćni malonogometni turnir na kojemu je sudjelovalo deset ekipa.

Ekipe su bile podijeljene u dvije skupine, a grupna faza natjecanja odigrana je u petak, 9. srpnja. U drugi, koji se igrao u subotu, 10. srpnja plasirale su se po četiri najbolje momčadi. U četvrtzavršnici Mystic je bio bolji od Melexa 4:2, OPG Krapac je sa 6:1 “pregazio” Brazil, Dream team je rezultatom 4:0 eliminirao iz daljnjeg natjecanja Mladost Dinjevac, a Pizzeria La – Lu je s 5:0 bila bolja od Korije.

U poluzavršnici OPG Krapac i Pizzeria La Lu remizirali su rezultatom 2:2. U izvođenju penala OPG Krapac, inače ekipa koju su popunili domaći igrači pojačani s nekoliko igrača iz susjednih mjesta bio je bolji od mlade momčadi Pizzerije La – Lu.

IMG_8425-Custom

U drugom susretu bio je dovoljan jedan bljesak Dine Milinovića, kako bi prošlogodišnji pobjednik Mystic pobijedio bušetinski Dream team.

Dream team je u ogledu za treće mjesto bio bolji od Pizzerije La – Lu rezultatom 3:1. Interesantno je da je oba dana Dream team igrao bez pravog vratara. U toj ulozi odlično su se snašli, inače igrači Luka Brlas i Šimun Bartolić.

Finale je donijelo uzbudljivu utakmicu između momčadi Mystic i OPG Krapac. OPG Krapac je dva puta bio u prednosti odličnim zgodicima Siniše Vlaisavljevića, ali su igrači Mystica oba puta uspjeli poravnati. U prvom navratu to je uspjelo Dini Milinoviću, a u drugom u posljednjim trenucima susreta Krešimiru Pipiću. Prišlo se izvođenju penala u čemu je OPG Krapac bio uspješniji i time uzvratio Mysticu za uvjerljiv poraz u prvom dijelu natjecanja.

IMG_8613-Custom

Rezultati:

Četvrtzavršnica:

Mystic – Melex 4:2
OPG Krapac – Brazil 6:1
Mladost Dinjevac – Dream team 0:4
Korija – Pizzeria La – Lu 0:5

Poluzavršnica:

OPG Krapac – Pizzeria La – Lu 2:2 – nakon penala 6:5
Dream team – Mystic 0:1

Utakmica za treće mjesto:

Dream team – Pizzeria La – Lu 3:1

Finale:

OPG Krapac – Mystic 2:2 – nakon penala 5:3

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content