Ispraćena još jedna generacija maturanata Gimnazije Petra Preradovića Virovitica

U atriju Gimnazije Petra Preradovića Virovitica danas (petak) su maturantima svečano podijeljene svjedodžbe o uspješno položenoj državnoj maturi. Okupljenima se obratio ravnatelj Gimnazije Kristijan Gostimir zahvalivši maturantima na trudu i uspjesima koje su ostvarili tijekom školovanja. Istaknuo je važnost zalaganja učenika i njihovih profesora u ostvarenju zavidnih rezultata i uspjeha pri upisu na željene fakultete.

Okupljenima se obratila i ispitna koordinatorica Mateja Uzelac koja je pohvalila maturante i zahvalila na postignutom uspjehu na državnoj maturi. Koordinatorica je naglasila kako je ove godine uspjeh na Državnoj maturi bio bolji od prethodnih godina i potkrijepila podacima: 20 učenika je testove državne mature riješilo unutar 2 posto najboljih u Hrvatskoj, jedna je učenica riješila 100 posto ispit iz engleskog jezika dok je prva u generaciji po riješenosti testa iz hrvatskog jezika. Također je naglasila da je do sada najmanji broj učenika palo državnu maturu.

Na kraju je ravnatelj zahvalio svim maturantima i profesorima na uloženom trudu i ostvarenim rezultatima. Maturantima je poželio uspješan nastavak školovanja i naglasio da su im vrata Gimnazije uvijek širom otvorena.

(www.icv.hr, Gimnazija PP Virovitica)

221442264 3032907770291525 1900815990601182229 n
Foto: Gimnazija PP Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content