Izvršni odbor ŽNS VPŽ: Prva županijska liga počinje 22. kolovoza, a sve ostale seniorske lige 5. rujna

U četvrtak, 15. srpnja u prostorijama Saveza održana je 20. sjednica Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije. Donesene su ključne odluke o novoj ligaškoj sezoni.

Iduća sezona u 1. županijskoj nogometnoj ligi počine 21./22. kolovoza. U ligi će se natjecati 14 klubova: Sloga iz Zdenaca, Voćin, Podravac iz Sopja, Mladost iz Čačinaca, Bratstvo iz Gornjeg Bazja, Slavonija iz Sladojevaca, Rezovac, Dinamo iz Četekovca, Gradina, Mikleuš, Borova, Mladost iz Miljevaca te nove momčadi u ligi, Crnac i Podgorje.

Sezona u svim ostalim ligama počinje 04./05. rujna.

U 2. županijskoj ligi Zapad trebaju igrati: Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice, Sokol iz Milanovca, Dinamo iz Kapele Dvora, Sveti Đurađ, Kladare, Lukač 05, Drava iz Terezinog Polja, Mladost iz Vukosavljevice, Napredak iz Rušana, Croatia iz Grabrovnice i nova momčad u ligi, Podravec iz Dinjevca.

U 2. županijskoj ligi Istok trebali bi igrati: Ćeralije, Mladost 1930. iz Čađavice, Dinamo iz Josipova, DOŠK iz Dolaca, Mladost iz Bakića, Munja iz Velikog Rastovca, Standard iz Nove Šarovke, Zrinski iz Nove Bukovice, Krčevina iz Čađavačkog Luga i Grabić.

Treću županijsku ligu Zapad popunjavat će klubovi: Aršanj iz Sedlarice, Brana iz Bačevca, Turnašica, Otrovanec, Sloga iz Dugog Sela Lukačkog, Stara Brezovica te tri nove momčadi, Omladinac iz Korije, Turanovac i virovitički No Limit.

U 3. županijskoj ligi Istok trebali bi igrati: Plavi iz Jugovog Polja, Meljani iz Donjih Meljana, Orešac, Slavonac iz Novaka, Kozice, Vaška te novi klubovi, Miholjac iz Gornjeg Miholjca i Tehničar iz Cabune.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content