TRANSFER ZONA Mateo Rajnović, Mario Jozić i Valentino Pavlak nova lica u svlačionici Lukača 05

Momčad Lukača 05 odigrala je odlično proljeće u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad. U klubu su odlučili u idućoj sezoni napraviti korak više i uključiti se u borbu za naslov prvaka te su krenuli ojačati igrački kadar. Nakon dolaska Roberta Meseša iz Graničar Bušetine, klubu su pristupila još tri igrača.

Čvrsti obrambeni igrač Mateo Rajnović dolazi iz rušanskog Napretka. Uz matični Napredak, igrao je u dva navrata za Lukač 05 te po jednom za Bratstvo iz Gornjeg Bazja i Gradinu, dok je za Dinamo iz Kapele Dvora bio samo registriran, ali nije nastupio zbog pandemije koronavirusa.

Iz Napretka dolazi i napadač Mario Jozić, koji je uz dva izleta u Bratstvo iz Gornjeg Bazja, odnosno Viroviticu, ostatak svoje igračke karijere proveo u Napretku i Gradini.

Treći je Valentino Pavlak koji dolazi iz redova Graničar Bušetine. Valentino je igračku karijeru počeo u Omladincu iz Korije. Nakon toga je igrao za Viroviticu, Kladare i Dravu iz Terezinog Polja. Posljednjih pet godina bio je standardni prvotimac Graničar Bušetine.

S novim igračima momčad trenera Miroslava Čora bit će jedan od najvećih favorita za prvo mjesto.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content