Druženje nogometaša Osijeka i navijača: Cjelodnevne igrice za najmlađe

Nogometni klub Osijek, uz pokroviteljstvo Grada Osijeka, danas (srijeda) od 12 do 19 sati na Trgu Slobode organizira druženje s navijačima.

Planirane su cjelodnevne nogometne igrice za najmlađe, moći će se kupiti ulaznice za utakmicu protiv Dinama, a bi će to prilika za promociju i prodaju nove bijelo-plave navijačke majice.

Središnji dio događaja bit će od 18 do 19 sati kada će na Trg Slobode doći prvotimci Osijeka te se družiti s navijačima, fotografirati se i dijeliti autograme te prodavati ulaznice za utakmicu protiv Dinama.

Program:

12h → Prodaja ulaznica za Dinamo i novih navijačkih majica

12h – 13h → Žongliraj i osvoji

13h – 14h → Mala škola nogometa

15h – 16h → 3, 2, 1, penal!

17h – 18h → Poligon prođi i do gola dođi

18h – 19h → Dolazak igrača i druženje s navijačima

Prodaja ulaznica za utakmicu 7. kola HT Prve lige u kojoj će NK Osijek biti domaćin GNK Dinamo (29. kolovoza, 18.55 sati) na blagajnama Istok stadiona Gradski vrt počela je u ponedjeljak 23. kolovoza.. Ulaznice je moguće kupiti i online na www.ulaznice.hr.

Cijene ulaznica iznose 30 kuna za Istok, 40 kuna za Zapad, 50 kuna za Ložu, 250 kuna za VIP, dok ulaznice za djecu do 15 godina stoje 10 kuna (uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad). I dalje je moguće kupiti i godišnje ulaznice za NK Osijek.

Ulaz na stadion bit će moguć isključivo uz predočenje godišnje ulaznice/ulaznice za utakmicu protiv Dinama, EU digitalne COVID potvrde i osobnog dokumenta. EU digitalnu COVID potvrdu putem portala e-Građani, u poslovnicama HZZO-a ili u ljekarnama mogu preuzeti svi koji su cijepljeni cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje su preboljele COVID-19 11. dan od datuma prvog negativnog PCR testa i osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa.

I uoči utakmice protiv Dinama, NK Osijek će u suradnji s Ustanovom za zdravstvenu skrb dr. Špiranović organizirati brzo antigensko testiranje kojim će se dobiti EU digitalna COVID potvrda po povlaštenoj cijeni (80kn) za sve navijače Osijeka s ulaznicom za utakmicu. Testiranja će se moći obaviti u subotu i nedjelju od 8 do 12 sati u Ustanovi za zdravstvenu skrb dr. Špiranović u ulici Stjepana Radića 54, Osijek.

(www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content