FOTO Pogledajte kako je bilo na 7. Ribičkoj noći u Čačincima

Čačinački ribnjaci u subotu navečer bili su po sedmi put domaćini „Ribičke noći“. Nju su ove godine potpisali Turistička zajednica općine Čačinci i Športsko-ribolovne udruge “Klen” te pod pokroviteljstvom Općine Čačinci. Bila je to zanimljiva gastro manifestacija na kojoj su posjetitelje pjesmom zabavili Suhopoljski tamburaši. I ove godine mogle su se ovdje kušati razne gastro delicije, fiš, šaran na rašljama, kuhani kukuruzi, langošice…

– Uređeni Čačinački ribnjaci dokaz su da općina Čačinci, uz naš biser Jankovac i Papuk, ima još niz lijepih turistički atraktivnih destinacija – istaknula je direktorica Turističke zajednice općine Čačinci Ana Marunica.

Športsko-ribolovna udruga “Klen“ Čačinci uredila je Čačinačke ribnjake i oni su u subotu navečer blistali. Predsjednik ove udruge, Renato Šafranko zahvalio je na pomoći Turističkoj zajednici općine Čačinci i Općini Čačinci, a pritom je zahvalio i vrijednim članovima ove udruge koji su uredili ovo mjesto.

– Iz godine u godine Čačinački ribnjaci okupljaju sve veći broj posjetitelja, a uz Papuk i Jankovac i ovo je dokaz kako kontinentalni turizam ima svoje adute. Zahvaljujem se i članovima udruge Klen koji su uredili ovo mjestu gdje počinje Poučna staza mirisa bagrema koja u dužini od 2 kilometra putniku namjerniku nudi upoznavanje ovog kraja – kazao je načelnik općine Čačinci Alen Jurenac.

Čačinci i Orahovica perjanice su turizma ovog dijela Virovitičko-podravske županije.

– I ovo je primjer što sve mogu napraviti vrijedni ljudi. Zahvaljujem organizatorima, a ovo je dokaz kako naša županija, uz primjerice Papuk, Jankovac, rijeku Dravu… ima nebrojeno mnogo lijepih malenih mjesta koja su turistički poželjna destinacija – kazao je zamjenik župana Marijo Klement.

(vpz.hr, Foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content