FOTO Utakmicama u uzrastima U–9 i U-13 završen Virovitica Cup: Domaće momčadi osvojile prva mjesta

U nedjelju, 8. kolovoza, inače drugog dana Virovitica Cupa, turnira za mlađe uzrasne kategorije, igrale su se utakmice u uzrastima U–9 i U-13.

U uzrastu U-9 polufinalnim utakmicama zajednička ekipa Škole nogometa općine Lukač Bratstvo i Sokol Milanovac odigrala je neriješeno 1:1 s Graničarom iz Đurđevca. U izvođenju penala uspješnija je bila ekipa Bratstvo – Sokol. U drugom polufinalnom ogledu Virovitica je bila puno bolja od Slavonije iz Sladojevaca. U finalu su mali Virovitičani uvjerljivo pobijedili Bratstvo – Sokol, dok je Graničar bio bolji od sladojevačke Slavonije.

Za najbolju igračicu proglašena je Jelena Mađarac, dok je najbolji strijelac bio Matko Hegedušić, oboje iz ekipe Virovitice, dok je za najboljeg vratara proglašen Nikola Relić iz ekipe Bratstvo – Sokol.

IMG_1362

U uzrastu U-13 u završnici su igrale dvije virovitičke ekipe, “crvena” i “bijela” te Škola nogometa općine Lukač – Bratstvo i Mladost iz Čačinaca. Prvo mjesto je osvojila “bijela” ekipa Virovitice, koja je u finalu bila bolja od Mladosti iz Čačinaca, dok je u utakmici za treće mjesto između “crvene” ekipe Virovitice i ŠN općine Lukač – Bratstvo završila bez pobjednika 1:1, pa se prišlo izvođenju penala. Nakon desetak serija pobjedu i treće mjesto osvojila je Škola nogometa općine Lukač – Bratstvo.

Najbolji strijelac turnira bio je Leon Podravac iz Škole nogometa općine Lukač – Bratstvo. Za najboljeg vratara proglašen je Noa Hećimović iz čačinačke Mladosti, dok je za najboljeg igrača proglašen Marko Srnak iz pobjedničke ekipe.

Pehare, medalje, i pokale najboljim ekipama i pojedincima podijelio je virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

IMG_1474

Ovo je za NK Viroviticu bio prvi korak u organizaciji sličnih turnira za mlađe uzraste. Klupska škola nogometa planira i ubuduće organizirati takve turnire.

-Zahvaljujemo se svim gostima na sudjelovanju i vjerujemo da će doći i ubuduće te se nadamo da smo bili dobri domaćini – na kraju je goste pozdravio klupski tajnik Michael Mikolčić.

Poredak najboljih ekipa U-9:

1. Virovitica
2. Škola nogometa općine Lukač – Bratstvo – Sokol Milanovac
3. Graničar Đurđevac
4. Slavonija Sladojevci

Poredak najboljih ekipa U-13:

1. Virovitica “bijela” ekipa
2. Mladost Čačinci
3. Škola nogometa općine Lukač – Bratstvo
4. Virovitica “crvena” ekipa

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content