Nogometaši Virovitice pobjednici 2. Grofovog kupa u kategoriji U-13: Slatina zauzela drugo mjesto

Jučer je (subota) na nogometnom stadionu Park u Suhopolju odigran drugi po redu Grofov kup za mlađe uzrasne kategorije. Iako je uzrast U-13 prema prvotnom planu trebao biti odigran dan kasnije, odnosno danas, zbog nešto slabije zainteresiranosti za natjecanje u kategoriji U-9 došlo je do promjene u rasporedu.

Osam ekipa podijeljenih u dvije grupe sudjelovalo je na jučerašnjem turniru, a uz domaći sastav, Suhopolje, u grupu A su bili smješteni Nogometna akademija No Limit, Borova i Škola nogometa Kaptol, dok su drugu skupinu činili Virovitica, Slatina, Bratstvo iz Gornjeg Bazja i Gradina.

IMG_6855-CustomKako to i inače biva na ovakvim turnirima, vidjelo se puno odličnih poteza, akcija i pogodaka kojima su se, uz igrače i igračice, kojih je također bilo u dosta velikom broju, najviše veselili roditelji koji su ih došli podržati. Zabave također nije nedostajalo, a u takvom ambijentu najbolje su se snašli nogometaši Virovitice.

Nakon utakmica po skupinama natjecanje su napustili Borova, Kaptol, Bratstvo i Gradina.

IMG_6840-CustomPrvi polufinalni susret spojio je prvoplasiranu momčad iz skupine A, Suhopolje, te drugoplasiranu momčad iz skupine B, Slatinu. Gosti su ovoga puta bili nešto uspješniji, te su se pobjedom od 2:0 (0:0) nakon izvođenja jedanaesteraca plasirali u samu završnicu natjecanja.

IMG_6936-CustomIsto je za rukom pošlo Virovitici koja je u ”gradskom derbiju” slavila protiv Nogometne akademije No Limit i zasluženo izborila finale.

Borba za treće mjesto pripala je suhopoljskim ”klincima” koji su slavili s 1:0 dok je finale završilo istim rezultatom u korist Virovitice.

IMG_6887-CustomZa najboljeg igrača turnira proglašen je Matias Šarić, najbolji strijelac bio je Gabrijel Iličić, dok je najbolji golman Ivan Zrno. Nagrade pobjednicima te najuspješnijim pojedincima dodijelio je načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat.

Ovom prilikom moramo pohvaliti Nogometni klub Suhopolje koji je sve organizirao na vrlo visokom nivou, a novo izdanje Grofovog kupa planirano je već za slijedeći tjedan kada je predviđeno natjecanje u kategoriji U-11.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content