Novopozitivna tri slučaja u OBŽ: Provedena 773 nadzora ugostiteljskih lokala i 173 provođenja epidemioloških mjera

U posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 107 uzoraka od kojih su tri bila pozitivna na koronavirus.

Na bolničkom liječenju nalazi se deset osoba oboljelih od COVIDA-19 koje su smještene u Klinički bolnički centar Osijek. U Općoj županijskoj bolnici Našice nema hospitaliziranih COVID pacijenata. Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 422 osobe.

U proteklih tjedan dana (od 11. do 17. kolovoza) policijski službenici proveli su pet provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili dva kršenja (u Čepinu i Belom Manastiru). Obavili su i 773 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu su utvrdili dva kršenja propisanih mjera (u dva noćna kluba u Đakovu).

Inspektori i službenici civilne zaštite u razdoblju od 10. do 17. kolovoza obavili su 178 nadzora provođenja epidemioloških mjera (112 u ugostiteljskim objektima, 14 u prodavaonicama, 12 u svatovima, osam u gospodarskim subjektima, po šest na javnim okupljanjima i sportskim događajima, pet u pekarnicama, po četiri u trgovačkim centrima i na tržnicama, tri na benzinskim postajama te po dva u poštanskim uredima i stanicama za tehnički pregled), a nisu utvrdili nepravilnosti.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content