Pomlađen sastav virovitičkog trećeligaša igra sve bolje: U izjednačenoj utakmici remi s Dugim Selom

Pomalo u sjeni 1. Virovitica Cupa za mlađe uzraste, na terenu Sportskog centra Vegeška odigrana je pripremna utakmica između domaćeg trećeligaša iz skupine Sjever Virovitice i Dugog Sela, ambicioznog trećeligaša iz skupine Središte.

Gosti iz Dugog Sela ove sezone planiraju “napasti” sam vrh lige, kako bi se u idućoj sezoni plasirali u 2. hrvatsku ligu, zbog čega su momčad pojačali s desetak novih igrača, među kojima je i Virovitičanin Angelo Bernardo Radović, koji je “ponikao” u NK Virovitici.

Domaća pomlađena momčad pružila je odličan otpor renomiranim gostima, koji su na utakmicu doveli dvije kompletne igračke postave. U prvom dijelu domaći nogometaši propustili su nekoliko izglednih prilika. Najbliže zgoditku bili su Dorian Mikičić, Rok Horaček i Luka Špoljar. U drugom dijelu u jednom trenutku gosti su ozbiljno zaprijetili domaćoj obrani, ali je mladi vratar Ante Šimić bio na visini zadatka i uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom.

IMG_1290-Custom

Pred sam kraj i domaći igrači su ponovno krenuli agresivnije prema gostujućim vratima, ali bez pravog rezultata. Konačan rezultat 0:0.

-Zadovoljan sam igrom svoje momčadi. Igramo sa sve jačim protivnicima, kojima se prilagođavamo i sve smo bolji. U srijedu, 11. kolovoza očekuje nas domaća utakmica sa Slatinom, nakon tog pripremni susret s prvoligašem Slaven Belupom, u ligaškoj utakmici Međimurje i u pretkolu Hrvatskog kupa drugoligaš BSK iz Bijelog Brda – zadovoljan je bio trener Virovitice Krešimir Crvenka.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content