PRIPREMNA UTAKMICA Hudoletnjak, Hodak i Rupčić za uvjerljivu pobjedu Slatine na gostovanju kod Bratstva

U srijedu, 4. kolovoza nogometaši četvrtoligaša Slatine pobijedili su na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju domaćeg županijskog prvoligaša Bratstvo rezultatom 4:0.

Zbog godišnjih odmora oba trenera, Elvis Vinak i Damir Pemper, na raspolaganju su imala samo po 12 igrača. U prvih tridesetak minuta obje momčadi su propustile nekoliko izglednih prilika, a najbliže zgoditku bio je domaći napadač Marijan Holec, kada je pogodio okvir vrata Roberta Bunjevca. U smiraj prvog dijela gostujući igrači Toni Hudoletnjak i Denis Hodak koriste dvije pogreške domaće obrane i dovode Slatinu u prednost od 2:0.

IMG 0483 Custom

U drugom dijelu u žustroj igri obje momčadi imaju još nekoliko prilika, da bi u posljednjih osam minuta nogometaši Slatine još dva puta pogodili mrežu domaćeg vratara Alena Medveda. Precizni su bili Hudoletnjak i Florijan Rupčić.

-Zadovoljan sam prikazanom igrom posebice u drugom dijelu. Očekujem da se idući tjedan kompletiramo, te odradimo završni dio priprema za prvenstvo – naglasio je trener Slatine Pemper.

IMG 0489 Custom 1

-Naš napadač Holec imao je tri odlične prilike, koje nažalost nije iskoristio, ali nemam mu što zamjeriti. Dobro smo odigrali s kvalitetnim protivnikom. Igrači su trkački odradili ono što sam od njih i očekivao – rezimirao je domaći trener Vinak.

Slatina u subotu, 7. kolovoza u 18 sati na svom terenu dočekuje vinkovački Dilj, a Bratstvo je u nedjelju, 8. Kolovoza, također u 18 sati, domaćin Rezovcu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 0486 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content