ROKOVO 2021. Prijevoz vlakom 40 posto jeftiniji: Evo kada i kako ga možete iskoristiti

U Virovitici će se od 13. do 16.8.2021. u organizaciji Turističke zajednice grada Virovitice održavati tradicionalna turistička manifestacija „Rokovo“.

Ova tradicionalna manifestacija se po broju posjetitelja i obimu programa ubraja u najveće manifestacije ovog dijela Hrvatske, a za vrijeme održavanja se u gradu mogu posjetiti različite izložbe, kazališne predstave, koncerti, modne revije, smotre folklora i još mnogo zanimljivosti. 

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima, posjetiteljima ove manifestacije odobrava popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 12. do 17. kolovoza 2021. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Virovitica i natrag. Stvarnu osnovu popusta predstavlja prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena pečatom organizatora.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Virovitica i natrag.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

(hzpp.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content