Uskoro 13. otvoreno prvenstvo Slatine u kuhanju čobanca: Prijave za natjecanje otvorene do 27. kolovoza

Udruga HVIDR-a Slatina, pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Turističke zajednice grada Slatine, organizira 13. otvoreno prvenstvo Slatine u kuhanju čobanca, koje će biti održano u nedjelju, 29. kolovoza, u Parku 136. slatinske brigade.

– Organizacijom ove manifestacije želimo obogatiti društveni život našeg grada, promovirati njegove ljepote i prezentirati tradicionalnu slavonsku kuhinju, koje je i nadaleko poznati čobanac neizostavan dio. Naravno, uz sve to želimo se dobro zabaviti – poručuju iz slatinske HVIDR-e.

Svaka natjecateljska ekipa može imati najviše 2 člana. Organizator osigurava 1kg luka, 1l ulja, bocu mineralne vode i pregače, a natjecatelji su obvezni sa sobom ponijeti kotlić, kuharski pribor te potrebne namirnice i začine. 

Ocjenjivat će se okus, izgled, saft i ukupni dojam. Svi će natjecatelji dobiti zahvalnice, a najuspješnijima osigurana su prigodna priznanja i nagrade

Prijave za natjecanje su otvorene do 27. kolovoza, a zaprimaju se svakodnevno u uredu Udruge HVIDR-a Slatina, Trg sv. Josipa 10, u vremenu od 10.00 do 15.00 sati. Također, prijave se mogu poslati na e-mail [email protected], te na tel. 033/551-295 ili br. mob. 095/563-4273. 

(www.icv.hr, adf)

Izrezak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content