Poznati detalji prometne nesreće na obilaznici kod Virovitice u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a dvije lakše tjelesne ozljede

Poznati su detalji teške prometne nesreće koja se dogodila u utorak, 30. travnja oko 21:25 sati na obilaznici kod Virovitice, na dijelu gdje se odvijaju radovi na cesti. U nesreći je sudjelovao jedan osobni automobil, a uslijed višestrukog prevrtanja vozila, dvije osobe zadobile su lakše, a jedna teške tjelesne ozljede, priopćila je PU virovitičko-podravska.

Prometnu nesreću uzrokovala je 42-godišnjakinja i to zbog neprilagođene brzine kretanja osobnog vozila osobinama i stanju ceste. Vozačica je izgubila kontrolu nad vozilom te je došlo do zanošenja i nekontroliranog kretanja vozila, pri kojem je oštetila prometne znakove “Ploča obavijest o gradilištu” i “Zabrana pretjecanja”.

Nakon višestrukog prevrtanja vozilo je ostalo zaustavljeno u putnom kanalu dubine oko četiri metra.

U prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede zadobili su maloljetni putnici u vozilu, dok je 42-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede. Svim ozlijeđenima pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Virovitica.

Provedenim alkotestiranjem 42-godišnjakinji je utvrđena koncentracija alkohola od 0,59 g/kg.

Zbog utvrđenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 42-godišnje vozačice slijedi podnošenje prekršajnog naloga, a o događaju je izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici, stoji u priopćenju policije.

(PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content