Izborna skupština Nogometnog kluba NAŠK Našice: Za novog predsjednika izabran Matija Brkić

U Gradskoj vijećnici jučer (četvrtak) je Nogometni klub NAŠK Našice održao je svoju izvještajno – izbornu skupštinu. Na skupštini su nazočili gradonačelnik Krešimir Kašuba, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, predsjednik Nadzornog odbora Ivica Valenčak te članovi kluba i drugi uvaženi gosti.

Na samom početku skupštine dosadašnji predsjednik Stjepan Ostroški pozdravio je sve prisutne članove i goste, a potom iznio Izvješće o radu za prošlu godinu dok je financijsko izvješće za 2023. godinu podnio tajnik Karlo Kanis.

Nakon razrješenja dosadašnjeg vodstva kluba, na skupštini je izabrano novo vodstvo kluba te je tako za novog predsjednika izabran Matija Brkić, a novi članovi Izvršnog odbora su Krunoslav Bogdanić, Danijel Rašo, Stjepan Ostroški, Miroslav Kraljik, Robert Kribl, Marin Babaj, Mato Tomić i Goran Novaković. U Nadzorni odboru izabrani su Ivica Valenčak, Ljerka Fak i Miroslav Begić.

Novoizabrani predsjednik Matija Brkić podnio je plan rada i financijski plan za 2025. godinu.

-U prošloj godini seniori kluba su se u proljeće natjecali u 3. HNL Istok gdje su uz izvrsne rezultate osvojili treće mjesto. Uz prvenstvena, klub se natjecao i u kup natjecanjima u tri dobne kategorije – seniori, juniori, kadeti i stariji pioniri. Klub se tijekom godine natjecao na 14 natjecanja te je radio u punom kapacitetu i odradio preko tisuću aktivnosti što trenažnih i natjecateljskih. U lipnju je organiziran turnir “Antunovo” u kategorijama U-9 i U-11 i ljetni kamp u suradnji s nogometnim klubom NK Lokomotiva iz Zagreba. Planovi za ovu godinu su povećati broj djece i mladeži u Školi nogometa, edukacija trenera u Školi nogometa, osigurati što kvalitetnije uvijete za rad seniorske ekipe, nabava sportske opreme i neophodnih pomagala za rad svih selekcija. Suradnja sa Športskom zajednicom grada Našica, Nogometnim središtem Našice, Športskom zajednicom Osječko -baranjske županije, Županijskim nogometnim savezom, Hrvatskim nogometnim savezom i svim institucijama koje mogu pomoći u razvoju i djelovanju kluba – rekao je novoizabrani predsjednik Matija B. te se zahvalio svima na ukazanom povjerenju i istaknuo kako se nada da će vodstvo biti vrlo produktivno te da će i dalje nastaviti uspješno raditi.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba naglasio je kako je NK NAŠK veliki klub koji je u Našicama zaista prepoznatljiv, jako bitan i vrlo važan, a posebno za one najmlađe naraštaje koji se žele i bave ovim sportom.

-Zaista moram pohvaliti klub jer 1200 aktivnosti je za svaku pohvalu i ovim putem želim poručiti kako će grad Našice i dalje stajati iza ovog kluba te i dalje pružati pomoć i rješavati probleme na koje budu naišli – između ostalog je rekao gradonačelnik Kašuba. 

Čestitkama su se pridružili i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović i predsjednik Nadzornog odbora Ivica Valenčak koji su novom predsjedniku i članovima Uprave zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content