ZRINSKI KRENUO S PRIPREMAMA U pet tjedana planirano je oko 25 aktivnosti: Vencl, Šimek i Zrinščak nova pojačanja u Bračunovoj momčadi

Nogometni klub Zrinski iz Nove Bukovice krenuo je s pripremama za početak nove drugoligaške sezone. Na prvom treningu treneru Kristijanu Bračunu odazvalo se 14 igrača, dok su ostali, većinom zbog godišnjih odmora, opravdano izostali. Kako su izvjestili iz kluba, u sljedećih pet tjedana planirano je otprilike 25 aktivnosti što bi trebalo biti dovoljno za postizanje željene forme. 

Osim toga, klubu je u ljetnom prijelaznom roku pristupilo nekoliko novih igrača. Već smo izvještavali o dolascima Mihaela Topolovca i Antonia Prpića u seniorsku konkurenciju, te o Tinu Bubanoviću i Alenu Pipeku koji su pojačali juniore, a nova imena u Zrinskom su Matija Vencl, Matej Šimek i Mislav Zrinščak.

Matija dolazi iz josipovačkog Dinama, a radi se o igraču koji može igrati na krilnim pozicijama ili u napadu, izvjestili su iz Zrinskog. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za mlađe uzrasne kategorije Suhopolja, tri je sezone proveo u Slavoniji iz Sladojevaca gdje je u jednoj od sezona bio i najbolji strijelac kluba sa 27 postignutih pogodaka. Nakon toga, kratko je vrijeme proveo u Munji iz Velikog Rastovca, Podravcu iz Sopja te u Dinamu iz kojeg dolazi.

Iz čačinačke Mladosti dolazi Matej Šimek, igrač koji je ostvario zavidnu karijeru u renomiranim klubovima na području Virovitičko-podravske županije. Svoj nogometni put Matej je započeo u školi nogometa u Slatini, nakon toga seli u orahovački Papuk gdje se okušao u četvrtoligaškom društvu, a u istoj ligi nastupao je i za Slatinu u koju se vratio nakon izbivanja. Posljednja destinacija, kako smo naveli, bila mu je Mladost iz Čačinaca. Šimek je polivalentan igrač koji pokriva više pozicija, a to je pokazao u više navrata.

Iz novopečenog županijskog prvoligaša dolazi Mislav Zrinščak. Mislav je svoj put započeo u školi nogometa Slatina, nakon toga odlazi u miljevačku Mladost, jedno vrijeme proveo je upravo u Zrinskom nakon čega odlazi na kraću epizodu u Munju iz Velikog Rastovca. Nakon Munje pridružio se Crncu u kojem se zadržao četiri godine i s kojim je osvojio naslov prvaka 2. ŽNL Istok, a od tamo dolazi u Novu Bukovicu

(www.icv.hr, mra, NK Zrinski, Nova Bukovica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content