1. HRL SJEVER Nije moglo bolje početi: Vladimir Flanjak u nevjerojatnoj završnici za pobjedu “slatkih” protiv Vidovca

Rukometaši Viro Virovitice novu sezonu u 1. hrvatskoj ligi Sjever započeli su pobjedom u 1. kolu u subotu, 18. rujna na svom terenu u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici. Bili su bolji od Vidovca rezultatom 32:31.

U rosteru momčadi došlo je do nekoliko igračkih promjena, ali to nije obeshrabrilo trenera Damira Vašarevića, koji se uvijek “zna uhvatiti u koštac” s problemima. Od prve minute subotnje utakmice gosti su bili u prednosti. U prvom dijelu igrači Viro Virovitice samo su u dva navrata došli u egal (6:6 i 7:7). Na odmor se otišlo s prednošću gostiju iz Vidovca 17:12.

Nakon desetak minuta igre u drugom dijelu Virovitičani dolaze na samo pogodak zaostatka (20:21). Do kraja je uslijedila napeta i uzbudljiva utakmica. Vašarevićevi igrači uspjeli su poravnati na 24:24, a gosti su u dva navrata imali tri pogotka prednosti (28:25 i 29:26). U posljednje dvije i pol minute ulazi se s rezultatom 31:29 za Vidovec. Do kraja domaći rukometaši nevjerojatnom serijom od 3:0 dolaze po pobjede i prvih ovosezonskih bodova.

Pobjednički zgoditak postigao je Vladimir Flanjak u posljednjim trenucima susreta. To je bila ujedno i prva prednost domaće ekipe tijekom utakmice. U idućem kolu rukometaši Viro Virovitice gostuju u Križevcima, kod KTC-a.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Tomislav Kos Kalanja 2, Vladimir Flanjak 6, Hrvoje Vašarević, Leon Dujmović 2, Dominik Arsić, Robert Rešetar, Dominik Sabo 8, Mateo Drinovac 2, Mateo Brašnić Ferreira 4 (2), Ivan Vrbančić 6, Toni Smutni 2 i Antonio Pavić. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content