4. LIGA BJ-KC-VT Nogometaši Graničar Bušetine, nakon što su zaustavili Tehničar iz Cvetkovca, s optimizmom putuju u Garešnicu

Kad govorimo o Graničar Bušetini, očito bi mogli upotrijebiti onu poznatu poslovicu, da se “prvi mačići bacaju u vodu”. Nakon prva dva kola, u kojima momčad trenera Stjepana Pleše nije izgledala briljantno te je primila pet, a nije postigla niti jedan zgoditak, u iduća dva kola sve je izgledalo puno drugačije.

Momčad je pobijedila na gostovanju u Legradu, a onda je na svom terenu remizirala s Tehničarom iz Cvetkovca, koji je do tada imao stopostotan učinak bez primljenog pogotka. Bušetinska momčad bila je agresivnija, igra postepeno dobiva “glavu i rep”, a zadovoljni mogu biti i Pleše i navijači.

U subotu, 25. rujna u 16 sati i 30 minuta nogometaši Graničar Bušetine gostuju kod Garića u Garešnici. Garić je u prva tri kola imao maksimalan učinak. Na svom je terenu pobijedio Dinamo iz Predavca (2:0) i Ferdinandovac 1:0, te je s minimalnih 1:0 odnio sva tri boda sa suhopoljskog stadiona Park. Iza utakmice s Ferdinandovcem ostali su “repovi”, jer je Garić napravio šest izmjena, što prema propozicijama natjecanja nije moguće. Međutim Ferdinandovčani su se kasno žalili tako da su bodovi ostali u Garešnici, dok će konzekvence snositi službene osobe na utakmici: suci, delegat i službeni predstavnik Garića.

Prošlog vikenda Garić je doživio pravi “potop” na gostovanju kod Graničara u Legradu. Domaći nogometaši su im ubacili “petardu” u mrežu. Može li i drugi Graničar, ovog puta bušetinski, biti bolji od Garića?

Obje momčadi neće biti kompletne. U domaćim redovima neće biti iskusnog Ante Starčevića, koji je u četiri kola već sakupio tri žuta kartona, dok kod gostiju pravo nastupa nema Patrik Kasumović, koji je zbog drugog žutog kartona ranije morao napustiti teren u nedjeljnoj utakmici s Tehničarom.

Momčad iz bušetinskog Bereka u Garešnicu putuje s nadom da može nastaviti niz dobrih igara i pozitivnih rezultata.

Glavni sudac je Bruno Ritoša, pomoćnici Nikola Novak i Perica Posavec, a delegat u subotnjem susretu Damir Vargović.

4. liga BJ-KC-VT, 5. kolo – subota, 25. rujna u 16:30 sati

Garić Garešnica – Graničar Bušetina
Tehničar Cvetkovec – Bilogora 91′ Grubišno Polje
Pitomača – Graničar Legrad
Slatina – Ferdinandovac
Graničar Đurđevac – Suhopolje

4. liga BJ-KC-VT, 5. kolo – nedjelja, 25. rujna u 16:30 sati

Borac Imbriovec – Dinamo Predavac
Mladost Kloštar Podravski – Čazma

Tablica 1

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content