Berba medalja virovitičkih karatista na međunarodnom turniru u Somboru: Jakobu Đebri dva zlata, Sara Malčec najbolja u katama

Dok je u Istanbulu Nikola Gondi u petak osvojio treće mjesto i brončanu medalju na WKF Youth League, u subotu, 18. rujna članovi virovitičkog Karate kluba nastupili su u Somboru na 24. memorijalnom međunarodnom karate turniru.

Tako je u kategoriji učenica do 38 kilograma Marija Knežević osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je u mlađim kadetkinjama osvojila drugo mjesto i srebro.

U mlađe kadetskom i kadetskom uzrastu do 68 kilograma nastupio je Jakob Đebro, koji je bio vrlo borben te je u obje kategorije osvojio prva mjesto i zlatne medalje.

Collage Fotor 15

Junior Roko Piljek nastupio je u mlađe seniorskom uzrastu do 68 kilograma, u kojem je osvojio treće mjesto i brončanu medalju.

Posljednja je nastupila Lucija Knežević u juniorskom i mlađem seniorskom uzrastu. U juniorkama se izborila za prvo mjesto, dok je u mlađim seniorkama osvojila treće mjesto i brončanu medalju.

Collage Fotor1

Odlična Sara Malčec “okitila” se u seniorskoj konkurenciji zlatom u katama, a ujedno je i proglašena najboljom karatisticom na ovom turniru.

Na turniru je trebao nastupiti i Vito Radelić koji je odustao od odlaska i nastupa na turniru.

(www.icv.hr, mš, foto: Karate klub Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content