KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akcijski “James Bond: Za smrt nema vremena” i animirani “Petar Zecimir: Skok u avanturu”

- PROMO -

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije projekcije. U subotu, 2. listopada u 19 sati na rasporedu je akcijski film “Za smrt nema vremena”, a u nedjelju, 3. listopada u 17 sati možete pogledati animirani film “Petar Zecimir: Skok u avanturu” i sinkroniziran na hrvatski.

JAMES BOND: ZA SMRT NEMA VREMENA

Izvorno ime: No Time to Die
Redatelj: Cary Joji Fukunaga
Žanr: akcija, avantura, triler
Uloge: Daniel Craig, Naomie Harris, Léa Seydoux, Rami Malek
Trajanje filma: 163 min
Godina: 2021.
Država: Velika Britanija, SAD

Sadržaj filma: Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobit će novi nastavak jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno! Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.

PETAR ZECIMIR: SKOK U AVANTURU – SINK

Izvorno ime: Peter Rabbit 2: The Runaway
Redatelj: Will Gluck
Žanr: animirani, komedija, avantura
Uloge: Luka Bulić, Doris Pinčić, Slavko Sobin, Tihana Lazović, Dušan Bućan, Franjo Dijak
Trajanje filma: 93 minute
Godina: 2021.
Država: Australija, SAD

Sadržaj filma: Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nevaljale reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vlastitog vrta, Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene. Ali u trenutku kada njegova obitelj odluči sve riskirati kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti.

(poslovnipark.hr)

Povezane vijesti

Skip to content