KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Avanture obitelji Bigfoot”, “Shang-Chi” i “Candyman”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

AVANTURE OBITELJI BIGFOOT – SINK
-animirani

Petak, 03.09. u 17:00
Subota, 04.09. u 17:00
Nedjelja, 05.09. u 17:00

Nekoliko mjeseci nakon njihovog ponovnog susreta, životinje i ljudi žive sretno, a Adam se polako navikava na svoje nove moći. Sve dok ih njegov otac ponovo ne odluči napustiti kako bi spasio dolinu prljavih poslova naftne tvrtke X Tract. Shelly, Adam, Wilbur i Trapper odluče krenuti za njim i istražiti što se zapravo tamo događa…

Cijena ulaznice: 20 kuna

SHANG-CHI I LEGENDA O DESET PRSTENOVA
-akcija, avantura, SF

Petak, 03.09. u 19:00
Subota, 04.09. u 19:00
Nedjelja, 05.09. u 19:00

Ekipa studija Marvel predstavlja još jedan superherojski akcijski spektakl o majstoru Kung fua čiji je otac član zloglasne organizacije Deset Prstenova koju smo upoznali kroz ranije Marvelove filmove. Od djetinjstva obučavan za majstora borilačkih vještina, Shang-Chi je prisiljen suočiti se s prošlošću za koju je mislio da je ostavio za sobom. U svijetu se u međuvremenu pojavila nova velika prijetnja, a Shang-Chi je ponovno uvučen u mrežu svog oca, šefa tajanstvene organizacije Deset prstenova koja se skrivala u sjeni MCU od samog početka.

Cijena ulaznice: 25 kuna

CANDYMAN
-horor

Petak, 03.09. u 21:30
Subota, 04.09. u 21:30
Nedjelja, 05.09. u 21:30

Oscarom nagrađeni Jordan Peele na velika platna donosi remake strašne urbane legende o Candymanu. Umjetnik otkriva legendu te koristi priče o Candymanu kao svoju inspiraciju za slikanje, no polagano gubi razum te na svom putu susreće smrt i destrukciju. Universal Pictures i Metro Goldwyn Mayer Pictures u suradnji s BRON Creative i producentskom kućom Jordana Peele Monkeypaw predstavljaju film koji je baziran na kultnom hororu iz 1992 – Candyman te kratkoj priči Clive Bakera – The Forbidden. Redateljsku palicu preuzela je mlada redateljska zvijezda u usponu Nia DaCosta koja je zajedno s Jordanom Peleeom napisala i scenarij. Glumačku postavu predvode Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett te Colman Domingo.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content