Nogometaši Nogometnog kluba Mladost 1930 Čađavica uskoro u novim svlačionicama

- PROMO -

Krajem ožujka ove godine načelnik općine Čađavica Mirko Rončević potpisao je ugovor sa Tomislavom Horvatom, direktorom tvrtke Građevinarstvo Horvat d.o.o. iz Noskovačke Dubrave, za izvođenje radova na izgradnji zgrade sportsko-rekreacijske namjene, tj. novih svlačionica na nogometnom igralištu u Čađavici.

Izvođač radova ubrzo je krenuo u izgradnju spomenute zgrade, a izgradnja je trebala trajati godinu dana, no, prema riječima načelnika Rončevića, radovi su pri kraju i nogometaši NK Mladost 1930 Čađavica bi mogli već od jeseni ”useliti” u nove prostorije.

241627229 272062994505241 709796832795354756 n 1

– Kako ste i sami mogli vidjeti, stavlja se građa za krovište i idući tjedan bi zgrada trebala biti pokrivena. Osim krovišta, usput se radi na izgradnji parkirališta, jedan dio će biti asfaltiran, a na jedan će dio biti postavljene kocke. Također, završena je fasada i nutarnje instalacije, a sada se radi na unutarnjem žbukanju i radovi se polako privode kraju. Naši će nogometaši zasigurno proljetni dio sezone igrati na našem igralištu i služiti se novim prostorijama, ali, ako nas vrijeme posluži, postoji mogućnost da to bude i ranije, tako da bi posljednje utakmice jesenskog dijela sezone već mogli ovdje igrati – rekao je načelnik Rončević pri obilasku radova.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

Povezane vijesti

Skip to content