ODLIČNE VIJESTI Bliži se utakmica Pitomača – Rijeka, za koju je osiguran izravni TV prijenos

Bliži se utakmica Pitomača – Rijeka koja će se odigrati idućeg utorka na Gmanju. Podsjetimo, igrači trenera Ivana Presečana odlično su odigrali susret pretkola Hrvatskog nogometnog kupa 25. kolovoza na domaćem travnjaku protiv Kurilovca i pobijedili na kraju hrvatskog trećeligaša 2:0 golovima Matije Miloša i Karla Jakupeca. Na taj način izborili su plasman u šesnaestinu finala Hrvatskog kupa, a to im je najbolji mogući poklon u godini u kojoj slave stogodišnjicu kluba.

Parovi za šesnaestinu finala, kao i za osminu finala ne određuju se klasičnim ždrijebom već prema koeficijentu uspješnosti klubova u Kupu. Tako je Rijeka, koja je najuspješnija u ovom natjecanju proteklih godina, u šesnaestini finala gost kluba koji ima najslabiji koeficijent od svih koji su prošli pretkolo, a to je Pitomača.

Susret 1/16 finala između Pitomače i Rijeke trebao je, prema prvotnom rasporedu biti odigran u srijedu, 22. rujna, ali došlo je do naknadne promjene na zahtjev ugovornog partnera za TV prava, a sve zbog izravnih prijenosa utakmica na HNTV-u.

Utakmica će tako biti odigrana u utorak, 21. rujna u 15 sati uz izravan televizijski prijenos na HNTV-u. Svi oni koji ostanu bez ulaznica, čiji je broj ograničen, pitomačke nogometaše moći će gledati na malim ekranima. Uz Pitomaču i Rijeku, HNTV prenosit će još tri utakmice Hrvatskog nogometnog kupa:

  • utorak, 21. rujna u 15 sati: Pitomača – Rijeka, HNTV
  • utorak, 21. rujna u 17 sati: Primorac BNM – Hajduk, HNTV
  • srijeda, 22. rujna u 16 sati: Orijent 1919. – Dinamo, HNTV
  • srijeda, 22. rujna u 18:30 sati: Karlovac – Slaven Belupo, HNTV

(www.icv.hr, ts, foto: NK Pitomača)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content