Održana redovna skupština Udruge umirovljenika Hrvatske grada Virovitice

Na terasi ispred svojih prostorija u centru Virovitice održana je redovna skupština Udruge umirovljenika Hrvatske grada Virovitice. Skupštinu je otvorila predsjednica Katica Kiš, koja je pozdravila sve članove te zamjenicu gradonačelnika Vlastu Honjek – Golinac. Financijsko izvješće o radu podnijela je tajnica Ljerka Lovreković. Predsjednica Katica Kiš u krakom pregledu iznijela je izvješće o radu u protekloj godini, koja nije bila uobičajena zbog pandemije koronavirusa.

Uz nabavku voća i povrća za zimu te drva za ogrjev, članovi Udruge redovito su obilazili svoje slabije pokretne članove, a bili su i u obilasku nove postave Gradskog muzeja u obnovljenom dvorcu Pejačević. Sukladno epidemiološkim mjerama članovi su se redovito okupljali. Uz pomoć donatora nabavljeni su dva glukometra za mjerenje šećera u krvi te tlakomjer pa svi članovi redovito mogu kontrolirati svoje zdravstveno stanje.

Nakon ostavke Vlade Župana, za novu predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Katica Ferenčević, dok je umjesto Antuna Jurića, za novu zamjenicu predsjednice izabrana Ana Pavoković. Na kraju je sve pozdravila zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac koja je sve pozvala na sportske susrete umirovljenika, koji će biti organizirani na Međunarodni dan starijih osoba 1. listopada, te na manifestaciju Jesen u gradu, koja će se održati dan kasnije, u subotu, 2. listopada.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content