ROCK BLUES FEST I PIKNIK U DVORIŠTU Ohio Band, Epitaf i PMD Blues Band ove će subote zabavljati publiku na prostoru bivše virovitičke vojarne

U organizaciji Udruge ”Nota” te uz suorganizatore Grad Viroviticu, Turističku zajednicu Grada Virovitice i Glazbene škole Jan Vlašymski Virovitica, ove će se subote na prostoru bivše virovitičke vojarne od 18 sati održati 16. Međunarodni Rock Blues Fest.

Cilj ovog projekta u kojemu sudjeluju glazbenici iz Hrvatske i drugih zemalja promicanje je glazbene kulture u Virovitici kao dio kulturnog događanja u Republici Hrvatskoj, a na ovogodišnjoj manifestaciji sudjelovat će tri glazbena sastava.

Publiku će tako prve subote u mjesecu rujnu zabavljati dobri znanci virovitičke publike, grupa Epitaf, koju od samih početaka čine Bruno Kajgana na gitari, Željko Bosak vokal, Goran Bem bas gitara i Rajko Pacaloš Pacov na bubnjevima. Mnogi se sjećaju njihovih vrlo uspješnih koncerata u Virovitici, ali i diljem županije te i mnogo šire.

Osim njih pozornicu će ”prisvojiti” još jedan virovitički band- Ohio. U sastavu gitara, bas, bubanj, klavijature, vokali i brass sekcija truba i trombon, izvodit će blues, rock i soul glazbu, dok će međunarodni ”štih” dati PMD Blues Band iz Pečuha.

Ove će se subote, također u organizaciji Udruge ”Nota”, održati drugi po redu ”Piknik u dvorištu”. Iako je druženje bilo pripremljeno i za protekli vikend, zbog najavljenog lošeg vremena sve je prebačeno za tjedan kasnije. Mjesto održavanja ostaje isto, na otvorenom prostoru bivše vojarne u Virovitici, a organizatori pozivaju sve ljubitelje dobre glazbe, zabave i druženja na otvorenom da im se pridruže.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content