Župan Igor Andrović u povodu početka škole: Ove godine škola počinje u školskim klupama uz osmijeh djece i školsko zvono

Župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović uputio je čestitke s najboljim željama učenicima, učiteljima, profesorima i roditeljima uoči početka nove školske godine:

– Dragim učenicima, posebno onima koji po prvi put kreću prema školi, našim prvoškolcima, želim sretan početak nove školske godine. Poštovanim učiteljicama i učiteljima, nastavnicama i nastavnicima, profesoricama i profesorima koji učenicima dajete znanje za siguran životni korak, koji će uz vas odrasti u ljude novog vremena, želim čestitati uspješan početak nove školske godine. Ove godine škola počinje u školskim klupama uz osmijeh djece i školsko zvono. Ostanimo odgovorni u svom ponašanju u vremenu kada nam prijeti koronavirus, da škola ostane “uživo”, jer nema ništa ljepše od učenika u školskim klupama. Draga djeco, želim vam mnogo uspjeha u vašem školovanju, a vašim učiteljima i roditeljima koji su vaš putokaz kroz život, želim puno strpljenja i rada te razumijevanja za vas i vaš odgoj, posebice u ovoj godini. Posebno želim obratiti pozornost vozačima na naše najmlađe sudionike u prometu te ih upozoriti na dodatan oprez, pogotovo u blizini škola.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content