1. LIGA NS SJEVER Pioniri U-15 propustili priliku doći do pobjede nad Slaven Belupom: Košić i Nježić osigurali bod u nastavku

Odigrane su utakmice 1. lige za mlađe uzraste Nogometnog središta Sjever. Mladi nogometaši Virovitice na terenima sportskog centra Vegeška igrali su s vršnjacima iz koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa.

U najmlađem uzrastu U-11 gosti iz Koprivnice pobijedili su 4:2. Zgoditke za goste postigli su Lovro Pintar, Miha Vukašinović, Jakov Horvat i Karlo Kos. Strijelac oba pogotka za Viroviticu bio je Jan Feketija.

Nakon sedam kola početnici Virovitice nalaze se šestom mjestu s 13 osvojenih bodova, a isto toliko imaju Bjelovar, Varteks i Ivančica iz Ivanca koji se na tablici nalaze ispred Virovitice.

Kod mlađih pionira u uzrastu U–13, igrači Slaven Belupa slavili su s 5:0. Tri pogotka za goste postigao je Lovro Premec, a po jednom su strijelci bili Dominik Lukić i Jurica Mikulić.

Nakon sedmog kola mlađi pioniri Virovitice su peti na tablici s deset osvojenih bodova.

U susretu pionira U-15 ekipa Slaven Belupa povela je u prvom dijelu 2:0. Strijelci su bili Ivan Bilješko u četvrtoj i Jan Šijak u 32. minuti. Domaći nogometaši u drugi su dio ušli puno odlučnije. Petar Košić u 52.minuti smanjio je na 2:1, dok je Mihael Nježić u 61. minuti poravnao na 2:2. Do kraja su mladi igrači Virovitice angažiranom igrom bili blizu pobjedničkog zgoditka, ali su se igraču Slaven Belupa uspjeli obraniti tako da je susret završio 2:2.

Nakon sedam kola Virovitica je u uzrastu U-15 vodeća s 19 bodova. Prate je Varaždin s 18 i Slaven Belupo s 16 bodova, s tim da Varaždin i Slaven Belupo imaju jednu utakmicu manje.

U idućem kolu nogometaši Virovitice gostuju kod Sloge u Čakovcu.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content