2. HRL SJEVER Derbi vodeće dvojke: 1234 Virovitica u četvrtom kolu dočekuje Đurđevac

Ovog vikenda na rasporedu je prava rukometna drugoligaška ”poslastica”. Rukometašice 1234 Virovitice, trenutno drugoplasirana ekipa lige, dočekat će u subotu, u dvorani Tehničke škole Virovitica, vodeći Đurđevac.

Oba sastava upisala su tri pobjede u tri odigrane utakmice nove sezone 2. HRL Sjever, no  gošće se zbog nešto bolje gol razlike nalaze jedno mjesto ispred.

U posljednjoj utakmici Lavice su bez dvije ponajbolje igračice, Maje Mlinarić i Nike Deskar, slavile na gostovanju u Osijeku kod Olimpije s uvjerljivih sedam golova razlike, a samim time pokazale su da, bez obzira što su među mlađim sastavima u ligi, imaju odlične igračice koje jedva čekaju pokazati što sve znaju. Na prošlotjednoj utakmici najviše se tako istaknula Klara Crnoja koja je postigla osam pogodaka, dok su četiri manje dodale Lea Zupčić, Marija Medved i Elena Bardić.

Đurđevčanke su pak na otvaranju sezone osvojile bodove u domaćem ogledu s Baranjom, završilo je 30:24, nakon toga s minimalnih 26:25 slavile su protiv Broda, dok su proteklog tjedna snagu demonstrirale u novoj domaćoj utakmici, ovog puta protiv ekipe Vinkovaca. Anamarija Mikulić, Virovitičanka u redovima Đurđevca, s devet je pogodaka predvodila svoju ekipu do više nego uvjerljive pobjede rezultatom 43:19. Upravo bi ona trebala biti najveća opasnost po vrata Lavica, a u dosadašnja tri susreta postigla je 24 pogotka.

Utakmica se igra u dvorani Tehničke škole Virovitica, a do novih bodova 1234 Virovitica pokušat će doći od 18 sati.

Gledateljima će ulaz u dvoranu biti dozvoljen, ali samo uz predočenje Covid putovnice ili negativnog PCR testa, ne starijeg od 48 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content