4. LIGA BJ-KC-VT Derbi začelja na stadionu Park: Suhopolje sutra dočekuje Borac iz Imbriovca

Iako je bod koji je osvojen prošlog tjedna u Đurđevcu barem malo podigao atmosferu u redovima Suhopolja, trener Samuel Spudić nije mogao biti u potpunosti zadovoljan budući da su njegovi igrači vrlo lako mogli ”uzeti” i više od tog. Dva vodstva, dvije nesigurnosti i lopta iza Vidakovih leđa u 95. minuti za, nakon sveg prikazanog, pomalo razočaravajućih 2:2.

A kako to već inače biva u redovima našeg županijskog četvrtoligaša, niti ta utakmica nije mogla završiti bez saznanja da će u sljedećem kolu netko izostati. Zbog trećeg žutog kartona sutra neće zaigrati kapetan Ivan Egri i Dorian Bogati, a zbog crvenog kartona iz utakmice s Graničarom neće biti niti Dominika Bogatija.

– Kako sam izjavio i prošlo kolo, bez Čubelića smo ostali na duže vrijeme, a zbog kartona u subotnjem susretu ne mogu računati na Egrija i braće Bogati. Upitno je i hoće li Kirin i Čolić biti spreman. Zapravo, problemi sa sastavom kod nas su već, na žalost, postali standardni. Dean Klemen također nije trenirao cijeli tjedan, tako da smo bili primorani priključiti neke od juniora kako bi imali alternativu na klupi- prokomentirao je Spudić stanje u momčadi.

Nisu zadovoljni u Suhopolju, a ovakvim rezultatima nisu se nadali niti čelnici Borca koji su odlučili osvježiti svoje igračke redove. Prema pisanju portala epodravina.hr, novi igrač u klubu je Josip Horvatinović koji stiže iz Podravine, a koji, prema njegovim riječima, nije bio zadovoljan statusom u klubu iz Ludbrega. Horvatinović bi prema najavama debi mogao imati upravo na stadionu Park.

– Niti oni nisu dobro ušli u sezonu, a ako pogledamo stanje na tablici vrlo lako se da zaključiti kako je i nama i njima bitna pobjeda u sutrašnjem srazu. Oni se sigurno neće doći ovdje braniti, pojačali su se napadački i htjet će doći do novih bodova, ali na nama je da usprkos brojnim izostancima damo 120 posto svojih mogućnosti i upišemo prvu pobjedu. Znam da je svima teško, i meni, mojim igračima te svim navijačima, ali treba imati strpljenja. Da je bilo malo sreće u prijašnjim utakmicama vjerovatno bi bili koje mjesto iznad, ali ja sam siguran da niti ovako nećemo još dugo biti na posljednjem mjestu na tablici- unatoč svim nedaćama, optimističan je bio Spudić.

Glavni sudac sutrašnje utakmice bit će Dražen Fejer, dok će mu pomoćnici biti Josip Brnjaković i Lucija Španić. Susret je na rasporedu u 16 sati.

4. liga BJ-KC-VT, 6. kolo – subota, 1. listopada u 16 sati

Čazma – Tehničar Cvetkovec
Suhopolje – Borac Imbriovec
Graničar Legrad – Slatina
Garić Garešnica – Pitomača

4. liga BJ-KC-VT, 6. kolo – nedjelja, 2. listopada u 16 sati

Graničar Bušetina – Bilogora 91′ Grubišno Polje
Ferdinandovac – Graničar Đurđevac
Dinamo Predavac – Mladost Kloštar Podravski

Tablica

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content