4. LIGA BJ-KC-VT Nogometaši Slatine osvojili bod u Legradu, u drugom dijelu ‘pocrvenio’ Marin Vukomanović

Na gostovanje u šestom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica kod Graničara u Legrad, nogometaši Slatine otputovali su s ciljem da nastave niz pobjeda, međutim, utakmica je završila netaknutih mreža (0:0), pa je svakoj momčadi pripao po jedan bod.

Gosti iz Slatine su dominirali terenom i stvorili nekoliko odličnih prilika u kojima su bili Matija Bubaš, Florijan Rupčić i Toni Hudoletnjak, ali se napadači nisu najbolje snašli i nisu uspjeli svladati domaćeg čuvara mreže Gorana Ružića.

S druge strane, domaći nogometaši niti u jednom trenutku nisu uspjeli ozbiljnije priprijetiti slatinskom vrataru Robertu Bunjevcu, stoga domaćini mogu biti puno zadovoljniji osvojenim bodom.

U 72. minuti igru je morao napustiti Marin Vukomanović zbog drugog žutog kartona, ali domaći ‘graničari’ nisu uspjeli iskoristiti igrača više na terenu.

-Zadovoljan sam prikazanom igrom na terenu, međutimm zbog naše neefikasnosti u napadu osvojili smo samo jedan bod. U našem sastavu igrom se najviše istakao rasploženi Matej Kupres – rezimirao je trener Slatine Damir Pemper.

Graničar Legrad – Slatina 0:0
Najbolji u slatinskim redovima: Matej Kupres

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content