4. LIGA BJ-KC-VT Nogometaši Slatine pobjedom nad đurđevačkim ‘Picokima’ žele se učvrstiti u vrhu tablice

Nogometaši Slatine u protekla dva kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica–Virovitica odigrali su dva derbija u kojima su osvojili svih šest bodova. U obje utakmice bilo je puno uzbuđenja, nezadovoljstva sudački odlukama, a u slatinskim redovima na kraju mogu biti zadovoljni.

U subotu, 30. listopada u 15 sati igraju se utakmice desetog kola. Slatina je ponovno domaćin na svom stadionu Antuna Tone Butorca, a ovog puta u goste im dolaze nogometaši Graničara iz Đurđevca.

U dosadašnjem dijelu natjecanja “Picoki” su zabilježili sam jednu pobjedu i dva remija te su osvojili pet bodova. U isto vrijeme Slatinčani se nalaze na trećem mjestu s 19 bodova.

– Mi smo uvijek favoriti na svom terenu, to smo pokazali u nizu dosadašnjih utakmica, međutim, goste ne smijemo shvatiti olako jer samo punim angažmanom možemo doći do tri nova boda – oprezan je pred utakmicu trener Slatine Damir Pemper

Trener Pemper u subotnjoj utakmici neće moći računati na Cristina De Oliveiru Williana, koje je protekle subote u susretu s Graničar Bušetinom zaradio crveni karton. Svi ostali igrači trebali bi niti na dispoziciji treneru.

Glavni sudac sutrašnje utakmice bit će Nikola Anić, prvi pomoćnik bit će Tomislav Jeličić, dok će funkciju drugog pomoćnog suca obavljati Marko Marušić.

4. liga BJ-KC-VT, 10. kolo – subota, 30. listopada u 15 sati

Pitomača – Borac Imbriovec
Suhopolje – Čazma
Graničar Legrad – Tehničar Cvetkovec
Slatina – Graničar Đurđevac
Garić Garešnica – Mladost KP

4. liga BJ-KC-VT, 10. kolo – nedjelja, 31. listopada u 14 sati

Graničar Bušetina – Dinamo Predavac
Ferdinandovac – Bilogora 91′ GP

4. liga BJ KC VT 1

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content