4. LIGA BJ-KC-VT Slatinska momčad ove subote u Legradu ‘lovi’ četvrtu uzastopnu, odnosno petu ovosezonsku pobjedu

Momčad Slatine ove sezone u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica igra preporođeno. Izuzev “crne rupe” na gostovanju u Čazmi, kada su zahvaljujući svojim brojnim promašajima u 2. kolu pretrpjeli poraz, upisali su četiri pobjede i s dvanaest bodova se nalaze na odličnom trećem mjestu ligaške ljestvice.

Ove sezone trener Damir Pemper ima puno širi igrački kadar, pa mu je često puta ‘problem’ sastaviti prvu postavu. U subotu, 2. listopada u šestom kolu s početkom u 16 sati, Slatinčani gostuju kod Graničara u Legradu, koji je proteklog vikenda ‘pao’ u Pitomači.

Graničar je poznat kao ‘tvrd’ domaćin koji teško prepušta gostujućim momčadima bodove na svom travnjaku, međutim, prije tri tjedna Graničar Bušetina je pokazala da ih se i tamo može dobiti. Tim putem žele krenuti i slatinski nogometaši.

– Uvjeren sam da dobrom igrom možemo doći do pobjede i tri nova boda na gostovanju u Legradu – kratko je uoči utakmice prokomentirao trener Slatine.

Stjepan Hruškar glavni je sudac okršaja u Legradu, a pomagat će mu Tomislav Jeličić i Alen Jozić, dok će funkciju delegata obavljati Ivica Blažević.

4. liga BJ-KC-VT, 6. kolo – subota, 1. listopada u 16 sati

Čazma – Tehničar Cvetkovec
Suhopolje – Borac Imbriovec
Graničar Legrad – Slatina
Garić Garešnica – Pitomača

4. liga BJ-KC-VT, 6. kolo – nedjelja, 2. listopada u 16 sati

Graničar Bušetina – Bilogora 91′ Grubišno Polje
Ferdinandovac – Graničar Đurđevac
Dinamo Predavac – Mladost Kloštar Podravski

Tablica

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content