Medicinari iz Tehničke škole Virovitica povodom Međunarodnog dana starijih osoba posjetili Dom za starije Baturina

- PROMO -

U petak, 1. listopada učenici trećeg i petog razreda Tehničke škole Virovitica – smjer medicinska sestra/tehničar opće njege, zajedno s nastavnicama Sanjom Ježabek i Helenom Pintarić, posjetili su Dom za starije Baturina kako bi korisnicima Doma čestitali Međunarodni dan starijih osoba.

Goste je u dvorištu Doma dočekala ravnateljica Jasminka Baturina koja je učenike i nastavnike srdačno pozdravila i zahvalila na dolasku. Učenici su korisnicima otpjevali nekoliko pjesama i uručili im prigodne poklone – jabuke, personalizirane poruke podrške i usb stick s prigodnom glazbenom čestitkom koju su snimili sami učenici i nastavnica Kristina Horvat – začetnica cijele ove ideje.

IMG_2301

Prigodno slovo zahvale u stihovima je izrekao i umirovljeni prosvjetni djelatnik, a današnji korisnik Doma i tako ganuo sve prisutne. Nakon kratkog programa i druženja s korisnicima, ravnateljica je goste povela u obilazak vanjskog prostora Doma te ih počastila toplim kiflicama i sokom.

Ravnateljica je naglasila kako su vrata Doma budućim medicinskim sestrama i tehničarima uvijek otvorena za pomoć i suradnju. Iako epidemiološke mjere nisu dozvolile bliži kontakt s korisnicima, ipak se kroz zajedništvo, pjesmu i smijeh osjetila bliskost, ljubav i poštovanje.

(www.icv.hr, gt)

Povezane vijesti

Skip to content