Osječka groblja spremna za blagdan Svih svetih: Prijevoz starijih osoba ili invalidnih dozvoljen svim danima osim na sam blagdan

Uoči dana Svih svetih brojni građani su požurili s čišćenjem i pripremama, ali i posjetom grobova svojih najmilijih kako bi izbjegli gužve.

Ipak u gradskoj pogrebnoj tvrtki Ukop očekuju uobičajeno veći priljev građana, za što su spremni kao i prethodnih godina. Obavljene su sve pripremne radnje u vidu komunalnog uređenja svih osječkih grobalja, počev od manjih infrastrukturnih zahvata zanavljanja rasvjete do asfaltiranja pristupnih staza te osiguravanja većeg broja parkirnih mjesta na Centralnom groblju.

osječko groblje

Direktor Ukopa Vedran Novokmet putem medija pozvao je građane da u idućim danima brinu o zdravstvenoj sigurnosti te nose zaštitne maske tijekom posjet grobljima.

Istaknuo je i kako će ulazak automobilom na Centralno groblje biti dopušten zbog prijevoza starijih ili osoba s invaliditetom svim danima osim na sam blagdan Svih svetih. Sve dodatne informacije građani mogu dobiti telefonski, na besplatnoj liniji 0800 992.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content