Rujan u Igraonici i na Dječjem odjelu virovitičke knjižnice obilježile zabavne i poučne radionice

Rujanski program za predškolsku i osnovnoškolsku djecu započeo je u zabavnom tonu druženjem uz društvene igre te je nastavljen s igrama slovima i riječima. Spomenute radionice održane su 13. rujna u prostorima Igraonice i Dječjeg odjela.

Rujanske aktivnosti nastavili su s kreativnom radionicom naziva „Stablo u novom ruhu“. koje su smjestili u prizemlju Knjižnice. Nakon kreativne radionice na kojoj je nastalo obilje jesenskih plodova i lišća u pastelnim tonovima, druženje je nastavljeno u bajkovitom duhu. Čitali su „Andersenove bajke“ 20. rujna. Za najmlađe članove organizirali su kreativnu radionicu naziva „Promjene u prirodi”. Na spomenutoj radionici izrađivao se kalendar prirode.

„Po šumi širom bez staze, puta…“ Početak je to svima znane Ježeve kućice koju su  mališani imali prilike čuti 27. rujna. Na završetku druženja u rujnu održana je medijska radionica naziva „Pravila lijepog ponašanja i komuniciranja na internetu“. Sve održane radionice održane su u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Virovitica, a okupile su znatiželjne i radosne sudionike.

(www.icv.hr, mk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content