2. HMNL ISTOK Slatina poražena na gostovanju u Valpovu kod Male Mljekare

Malonogometaši Slatine nisu uspjeli doći do nove pobjede u 2. HMNL Istok. U susretu 6. kola gostovali su jučer (utorak) kod posljednjeplasirane momčadi prvenstva, Male Mljekare u Valpovu, a nakon 40 minuta igre konačan rezultat glasio je 5:3 u korist domaće momčadi.

Poveli su domaći malonogometaši preko Stjepana Salapića u petoj minuti utakmice, dok je na 2:0 povisio Silvio Anočić. Nadu Slatini svojim je zgoditkom vratio Matija Bubaš koji je u 17. minuti smanjio na 2:1, no prije odlaska na odmor Salapić je još jednom matirao vratara Slatine za prednost od 3:1.

Nakon dvije minute igre u drugom poluvremenu i Anočić se još jednom upisao u strijelce za ”visokih” 4:1, u 28. na 4:2 smanjuje Marko Šuntić, dok je sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio Emanuel Mutshaus udarcem s deset metara. Konačnih 5:3 postavio je Dorian Bogati dvije minute prije kraja susreta.

Nakon šestog kola Slatina je trenutno na šestom mjestu s devet osvojenih bodova, koliko ima i petoplasirani Brod 035,  a zaostatak za vodećim Osijekom iznosi šest bodova.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content