4. LIGA BJ-KC-VT Slatina neće imati lagan posao u Imbriovcu, Borac malo zabija, ali malo i prima

Ove sezone nogometaši Slatine igraju odličan nogomet, uprava kluba pobrinula se da trener Damir Pemper ima solidan fond kvalitetnih igrača. Nakon deset odigranih kola momčad Slatine nalazi se na visokom trećem mjestu na tablici s 22 osvojena boda, uz sedam pobjeda, jedan remi i dva poraza.

U 11. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica danas (nedjelja) u 14 sati Slatinčani gostuju kod nove momčadi u ligi, a riječ je o Borcu iz Imbriovca.

U Borcu, koji se već nekoliko godina nalazio u vrhu 1. županijske lige Koprivničko-križevačke županije, odlučili su se ljetos za iskorak u viši rang natjecanja. Nakon početnih poraza Borac se pokazao kao sve respektabilniji član 4. lige. Do sada je osvojio devet bodova i nalazi se na devetom mjestu na tablici. Momčad igra čvrsto te malo postiže, ali i prima malo zgoditaka. Imbriovčani su trenutno s devet pogodaka najneefikasnija momčad lige, ali se po primljenim zgodicima nalaze na četvrtom mjestu odmah iza tri vodeće momčadi na tablici. Primili su samo 11 zgoditaka, jedan više od Slatine.

Pemperovu momčad u nedjeljno popodne očekuje čvrsta utakmica, u kojoj samo jedan pogodak može odlučiti pobjednika. U slatinskim redovima nemaju problema s kažnjenim igračima, dok kod Borca zbog tri žuta kartona neće moći nastupiti Goran Vuk.

Stjepan Hruškar glavni je sudac ove utakmice, pomoćnici su Alen Jozić i Josip Brnjaković, a delegat Ivica Blažević.

4. liga BJ-KC-VT, 11. kolo – nedjelja, 7. studenog u 14 sati

Borac Imbriovec – Slatina
Mladost Kloštar Podravski – Pitomača
Dinamo Predavac – Suhopolje

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content