KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akcijsku avanturu “Vječnici” i animirani film “100% Vuk”

- PROMO -

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije projekcije. U subotu, 13. studenog u 19 sati na rasporedu je akcijska avantura “Vječnici”. U nedjelju, 14. studenog u 17 sati možete pogledati animirani film “100% Vuk” sinkroniziran na hrvatski.

VJEČNICI

Izvorno ime: Eternals
Redatelj: Chloé Zhao
Žanr: akcija, avantura
Uloge: Angelina Jolie, Gemma Chan, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington
Trajanje filma: 156 min
Godina: 2021.
Država: SAD

Sadržaj filma: Besmrtni superjunaci, od kojih svaki ima posebnu energiju i razlikuje se od ostalih članova, izlaze iz tajnosti kako bi zajedno s ljudima obranili život na Zemlji. Radnja filma se odvija nakon filma „Osvetnici: Završnica“, kada novi zaštitnici Zemlje izlaze iz sjene i okupljaju se protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, Devijanata.

100% VUK – SINK

Izvorno ime: 100% Wolf
Redatelj: Alexs Stadermann
Žanr: animirani
Uloge: Iva Jerković, Goran Navojec, Dušan Bućan, Zoran Šprajc, Dražen Bratulić, Tin Rožman
Trajanje filma: 96 min
Godina: 2021.
Država: SAD

Sadržaj filma: Priča o 100% Vuku fokusira se na Freddyja, nasljednika ponosne obiteljske loze vukodlaka. Uvjeren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Freddy ostane šokiran kada na svoj 14. rođendan njegovo prvo “ratovanje” pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju pudlicu. Starješine čopora su bacile kost, a Freddy mora do sljedećeg izlaska Mjeseca dokazati da ima pravo vučje srce ili riskirati da bude zauvijek izbačen iz čopora. Freddy mora prevladati svoju ružičastu i pahuljastu vanjštinu kako bi dokazao da je još uvijek 100% Vuk.

(Kino Park)

Povezane vijesti

Skip to content