Koncertom Mladena Burnaća u nedjelju će završiti manifestacija “Pitomačka jesen u ozračju glazbe“

Manifestaciju „Pitomačka jesen u ozračju glazbe“ u nedjelju, 21. studenog u 19 sati zaključit će koncert Mladena Burnaća, zagrebačkog kantautora, gitarista, pjevača, skladatelja i tekstopisaca. Surađivao je gotovo sa cijelom hrvatskom glazbenom scenom, a pored Arsena Dedića, imao je zapažene duete sa legendarnim Kemalom Montenom, opernom divom Ivankom Boljkovac, glumicom Milom Elegović, jazz pijanistom Matijom Dedićem i drugima.

Izdao je 10 albuma, 29 singlova, nastupio na 40-tak festivala, a početkom ove godine izašao je i novi album te dokumentarno glazbeni film „Knjiga poezije“ koji će biti predstavljen u nedjelju pitomačkoj publici. Posebnost samog albuma (i filma) je u tome, što je u pitanju uglazbljena poezija, izgovarana kroz recitacije i posebne interpretacije.

Kao posebna gošća s njim će nastupiti i poznata harfistica Doris Karmatić koja je surađivala s mnogim eminentnim glazbenicima u Hrvatskoj među kojima se ističu Danijela Martinović, Matija Dedić, Psihomodo pop, Maxim Mrvica, Marko Tolja, Nina Kraljić, Marko Tolja, Saša Lozar i mnogi drugi.

Broj ulaznica je ograničen, a po cijeni od 30 kuna možete ih kupiti na kiosku Vrabac u Pitomači, u Općini Pitomača te u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića u Grabrovnici.

Ulaznice su isključivo u pretprodaji u obiteljskim paketima od dvije ili četiri blok ulaznice, a moguće ih je rezervirati putem maila ([email protected]) uz prethodnu najavu putem broja mobitela 098/ 978-1230.

Na ulazu u dvoranu neće biti prodaje ulaznica, zato se apelira da svoje ulaznice kupite na vrijeme zbog ograničenog broja sjedala. Ulaz u dvoranu biti će omogućen samo uz predočenje važećeg negativnog rezultata COVID testa ili važeće COVID potvrde.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content