Prodaju se vozila u vlasništvu države: Evo što nude i po kojoj cijeni

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju 23 vozila u državnom vlasništvu. Ponude se zaprimaju do 3. prosinca 2021. godine do 10.00 sati.

Sva vozila prodaju se u zatečenom stanju, po principu „viđeno – kupljeno“, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Između ostalih, natječajem se prodaje automobil BMW serije 5 po početnoj cijeni 36.537,49 kuna, Mercedes S klase s početnom cijenom nešto višom od 40.000 kuna, kao i Audi Q7 čija je početna cijena 2.659,29 kuna. U prodaji su još i vozila marki Renault, Ford, Volkswagen, Honda, Audi, Opel, Peugeot i Fiat a osim automobila prodaju se i teretna vozila. ​O kojim je točno vozilima riječ i koja im je početna cijena možete pogledati OVDJE.

Svi zainteresirani građani svoje ponude mogu podnijeti najkasnije do 3. prosinca 2021. godine do 10.00 sati, a javno otvaranje ponuda održat će se istog dana u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine s početkom u 12.00 sati. 

(www.icv.hr, nasice.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content