U Osijeku i Koprivnici održana regionalna okupljanja za perspektivne rukometašice: Sudjelovale i mlade rukometašice s područja VPŽ

Nakon duže pauze zbog pandemije koronavirusa, protekli vikend u Hrvatskom rukometnom savezu iskorišten ja za regionalna okupljanja perspektivnih djevojčica podijeljenih u dvije kategorije: rođene 2005. godine i mlađih i rođene 2008. godine i mlađih.

Mlade rukometašice 1234 Virovitice i Pitomače išle su na okupljanje u Koprivnicu u sportsku dvoranu Gimnazije “Fran Galović”, dok su rukometašice iz Slatine i Orahovice otišle na okupljanje u Osijek u sportsku dvoranu Zrinjevac.

U Koprivnici su u starijoj grupi bile igračice 1234 Virovitice, Lorena Volenik, Dora Koprek, Jelena Pratljačić i Klara Crnoja te igračica Pitomače Ema Antoljak, dok su kod mlađih bile igračice 1234 Virovitice Darma Rončević, Ela Hajmaši, Elena Glavica, Evelin Grubić, Ema Drljić i Una Velić.

Foto-2

U radu je, uz izbornika Nenada Smiljanca, bilo uključeno četvoro trenera s područja naše županije, Maja i Darko Grdić iz 1234 Virovitice te Sanja Šandrovčan i Iva Blažević iz Pitomače.

U Osijeku, u starijoj grupi bila je Ana Sejkora iz Slatine, dok Helena Zeman, Arta Čočaj i Sara Stojić iz Orahovice nisu otišle zbog zdravstvenih problema. U mlađoj grupi bile su Tena Jurlina iz Slatine i Lea Kolar iz Orahovice.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content