Damir Pemper novi trener Bilogore ’91 iz Grubišnog Polja!

Nakon posljednjeg jesenskog kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, dugogodišnji trener Slatine Damir Pemper odlučio se za odlazak iz kluba.

-Tijekom tjedna najavio sam upravi da ću nakon završetka jesenskog dijela sezone napustiti mjesto trenera seniorske momčadi. Nadam se da će uspjeti pronaći zamjenu – tom prilikom izjavio nam je Pemper, koji je sa slatinskom momčadi polusezonu završio u samom vrhu ligaške ljestvice.

Proteklih sezona pokazao se kao izuzetno uspješan trener, često puta i sa samo jedanaest igrača osvajao je bodove na teškim gostovanjima. Njegove kvalitete bile su dobro poznate svim klubovima u široj okolici te je nepuna tri tjedna nakon odlaska sa slatinske klupe pronašao novi angažman.

Od proljetnog dijela sezone Pemper će voditi prošlosezonskog prvaka Bilogoru 91′ iz Grubišnog Polja.

Nakon višegodišnjeg ulaganja momčad iz Grubišnog Polja prošle sezone došla je do naslova prvaka. Ove jeseni rezultati nisu bili na razini prošle sezone te je momčad zauzela četvrto mjesto s 24 osvojena boda, što je devet manje od vodećeg Tehničara iz Cvetkovca. Zbog toga su se u klubu odlučili za dovođenje Pempera na trenersku klupu.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content