Mališani iz Glazbene igraonice uz svoje tete pripremili spot za božićnu pjesmu “Nespretni djedica”

Proteklih dana mnogi su u Virovitici mogli čuti vesele i raspjevane dječje glasove. Radi se o mališanima iz Glazbene igraonice koji su sa svojim tetama Anom Filipović i Dijanom Sulimanac pripremili novo glazbeno iznenađenje. U suradnji s profesorima Glazbene škole “Jan Vlašimsky” dječica iz Igraonice snimali su spot za božićnu pjesmu “Nespretni djedica”. Tekst pjesme potpisuje Daniela Savinovski, glazbu Mirjana Dizdarević Bjelajac, a aranžman Vedran Gorjup.

– Uvijek rado i s veseljem pripremamo nove pjesmice, no moram priznati da je ovo nešto posebno jer nikada do sada nismo snimali spot za Božić. Jako smo ponosni što imamo svoju božićnu pjesmu te ovim putem zahvaljujemo profesorima kolegama Danieli, Mirjani i Vedranu koji su nam to omogućili, ravnatelju Damiru Mihaljeviću na podršci, roditeljima koji su uvijek uz nas i naravno našem kamermanu gospodinu Mirku Poljancu koji sve naše ideje s radošću pretvori u stvarnost.
Ovom prilikom svima želimo sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu i bolju novu 2022. godinu – poručili su iz Glazbene igraonice.

(www.icv.hr, Glazbena igraonica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content