Medicinske sestre u Osijeku upalile drugu adventsku svijeću – svijeću mira

Drugu adventsku svijeću, koja simbolizira mir, u ime svih medicinskih sestara grada i županije ispred osječke konkatedrale zapalile su glavne sestre KBC-a Osijek i Županijskog Doma zdravlja Suzana Luketić i Dragica Pavlović, u nazočnosti dogradonačelnice Osijeka Jasenke Crnković.

Prilikom paljenja svijeće istaknule su kako je mir ono što je u ovo pandemijsko vrijeme neizmjerno potrebno, te su zahvalile na trudu i ljubavi svim medicinskim sestrama.

-Treba njegovati vrline poput nesebičnosti, strpljivosti, obazrivosti jednih prema drugima – poručila je glavna sestra KBC-a Suzana Luketić istaknuvši kako joj je iznimna čast što u ime 1300 medicinskih sestara KBC-a Osijek može upaliti advenstvu svijeću.

-Nadamo se da će pandemija uskoro završiti i da ćemo konačno moći živjeti u miru – poručila je glavna sestra Doma zdravlja Dragica Pavlović.

Dogradonačelnica Osijeka Jasenka Crnković, još je jednom istaknula neizmjernu zahvalnost sestrama u bolnici i Domu zdravlja te njihovim kolegama, na nesebičnom radu.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content